LeeNeeAnn на 16!

Миналата година, по това време, ви обещахме тази година да изядем две торти. Дано не сте ни повярвали, защото по нищо не личи да има дори и една торта, която чака да бъде изядена днес. Поне не и на този рожден ден 😉 .

Сега, тържествено обещавам догодина да изядем три торти!

Люлю, Контесата, Гери и Ник ще помагат – някои в правенето, други в изяждането. (Може пък някой от тях да се смили и да не чакаме цяла година… м?)

Но най-вече те обещават да помагат с наглеждането на тийнейджъра, обръщането на внимание и благата приказка с него. Нали?

Пожелавам си вдъхновена, пъстра и наситена блог-година!

8 Comments

  1. Ехааааа… 16
    Честити sweet 16!
    Ще помагам, с каквото кажеш – мога да ям торта (по малко, за да има за по-дълго), мога да държа Тийнейджъра, ако трябва да му се дърпат ушите, мога да мрънкам, мога пляскам, мога да стоя и да крася…
    Квот’ кажете 😁

  2. Чеестит рождееен дееен, нааа ваааас!!! (изпяно леко фалшиво, но за сметка на това – с ентусиазъм)
    Скъпи LeeAnn и NeeAnn, пожелавам ви и вие да се чувствате сякаш сте на сладките 16 години! Когато не ви се намира торта, да ви се случва нещо разтапящо и мило! Да ви гложди любопитството за нещо ново! Да ви радват децата и внуците! И да сте все така страхотни!
    На нас ни е ясно, че на тийнеджърите е трудно да им видиш очите – важното е да си прекарвате добре, когато не сте в блога. Ние въпреки всичко ще ви се караме, защото иначе не е възпитателно. 😛 Но пак си ви обичаме! <3

  3. За още много години писане, четене и споделяне на време и истории 🙂

  4. честит ден-ден 😎

    а за тортата – аз невинен, то така си беше.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.