Шареното

Порасвам ли, остарявам ли, закоравявам ли или кой-знае-какво-друго се случва, не знам, но напоследък все по-трудно се изненадвам. Може пък да е просто заради зимата. Важното е, че в последните няколко дни се изненадах много приятно и то два пъти.

За който не е разбрал – в момента изпълнявам едното от двете си обещания. Първото вдъхновение ще видите на 14 февруари, второто… предстои!

Имам си едно шарено приятелче, което ми показа, че ако умееш да откриваш Шареното в света, можеш просто да вземеш черната му част и да я ползваш за … фон. Да, за фон!

Това мое шарено приятелче ползва черното за фон и твори впечатляващо вдъхновителни красоти!

Това мое шарено приятелче се казва Красиана и си има свое местенце – Шареното местенце. То всъщност не е точно нейно местенце, защото там се навъртат всякакви шарени и шантави хора (моя милост – също 🙂 ), та може да се поспори чие е местенцето 😉 Аз бих казала, че си е мое, ти вероятно – че е твое 😉 и за да няма разногласия, нека просто кажем, че това е едно от малкото цветни парченца, които ни стоплят и усмихват, радват и вдъхновяват.

Затова, заповядайте, чувствайте се като у дома си!                                                                          (цък върху картинката)

2 Comments

  1. LeeAnn, и аз си имам нещо от Шареното, но ще си трая пък (поне десетина часа)- да видиш какво е да те мъчи любопитство 😛

  2. Аз и любопитство? Хехе, и 10 дена да си мълчиш – все тая 🙂 Нали знаеш, че аз мога да разбера какво имаш 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.