mount view 05 …


rila.lakes.panorama.3c

7 Comments

  1. благодаря,
    но изчакай да я видиш цялата 🙂

  2. Цялата?! амчи тази… половинката ли е? или 1/3?
    Съвсем ще ни изхвръкнат очичките… 😀

    btw, тази е една от любимите ми! Детайлността вдясно и контраста с постепенно изгубващите се гънки на планината са просто великолепни.

  3. Eдно от най-хубавите заглавия, което съм срещала някога е “Вълните усмиряват вятъра”. Сетих се за него, защото първата мисъл, появила се в главата ми, когато видях снимката беше “Върховете подпират облаците”.

    Ник, ти се опитваш да възпиташ у нас направо стоическо търпение. Вече започна самите снимки да показваш на части. 😉

  4. @Гери
    хм, половинка е.

    @Vilford
    Вие пък като сте се затичали да ставате търпеливи :(. Затова ще чакате, докато и дойде времето. Все пак ще е преди рождения ми ден, така че няма да е много дълго чакането.

  5. Септември ще бъде май!!! 😀 Чакам снимките в рамките на следващата седмица и поглеждам с едно око календара. 😉

    А съм чувала, че с тичане търпение не се постигало. Тичането с чакането не се вързвало. Затова към търпението съм се запътила с ходене – бавно и величествено. Е, на моменти величествеността ми убягва, та си изглежда направо като шляене. Но поне съм ориентирана в нужната посока. 😛

  6. ами то септември почти мина, есента дойде (btw честита есен на всички наоколо), та нищо чудно да се окаже, че ще чакате до следващия май, тоест септември де. ама нали се учите да тичате, значи ще имате достатъчно време да се шляете. а кажете сега, че не съм добър и не мисля за вас 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.