Просто тичай…

Днес един много специален човек има рожден ден и въпреки че не носи името Георги, също като него побеждава дракони, при това от онези, най-страшните, които живеят вътре в нас. Драконите, които не ти дават покой, докато утре не се събудиш по-добра версия на себе си.

С Краси сме приятели от повече от 10 години.

Съвсем в началото му се радвах, че е намерил своето нещо – това, което го прави щастлив и го движи напред. След това започнах да се възхищавам на ентусиазма, упоритостта и постоянството, с което прави това, което го прави щастлив (пиша завързани изречения, само за да не си призная, че докато аз изпия две кафета, Краси изтичва 60 км).

След това дойде време, в което започнах да се възхищавам на устойчивостта на психиката му. Има нещо магично в начинът, по който Краси е способен да отдели тялото от ума си, но все пак да кара тялото да продължава да го следва…

Най-силно обаче се възхищавам на безмерната скромност и земност на Краси и абсолютната липса на себичност и суета. И както може да се очаква, с всяко следващо преодоляно ненормално трудно предизвикателсвото, Краси става още по-земен, ама по един хем обикновен, хем свръхчовешки начин.

Тази година излезе първата книга на Краси – „Да тичаш към себе си“ – и съм сигурна, че това е едно от най-страшните неща, които е правил в живота си!

Разбира се, получих я с автограф 😉 , прочетох я с интерес и смело мога да кажа, че това не е книга, от която просто да научиш за живота и тайните на Краси.

Тази книга е уют, това е Краси в букви… Четеш я и вместо с всеки следващ ред да осъзнаваш, че Краси говори за все по-трудно постижими неща, те обвзема странно спокойствие, внушаващо ти, че можеш всичко, че всичко е възможно и можеш да победиш всички дракони в себе си, стига просто да поискаш!

Честит рожден ден, Краси!

Преодолявай и продължавай да ни радваш и изненадваш! ❤️


Книгата можете да си купите от тук https://amgbooks.bg/da-tichash-kam-sebe-si.html и от почти всички книжарници.


Още Краси

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.