Клуб „Чанове” на 3 годинки!

Какво е нужно на човек, за да е щастлив на рождения си ден? Малко приятели и техните усмивки! Дори подаръците не са важни, нито са задължителни! Достатъчно е усещането, че си обичан и че цялата вселена се върти около теб!

А какво е нужно на двама души, за да са щастливи на рождения ден на една своя рожба? Много много приятели и техните усмивки! А усещането, че си център на една вселена и си ограден от обич в този ден е само един малък, финален щрих на всекидневното общуване със същите тези хора – хората, които са ти се доверили, които са приели със сетивата си това, което си им подал с поглед, с движение на тялото, с мимика и жест, хората, които са омагьосани със същата магия – магията на танца!

Ако си мъничко човече, първите три години минават неусетно в света на приказките. Но ако си клуб на три години, зад тези години стои много труд, много себеотдаване и много любов – към работата, към хората, които те съпровождат по пътя, към света.

Разбира се, един рожден ден винаги е предпоставка за равносметка. Това е денят, в който трябва да намалиш темпото за миг, да си спомниш хубавите моменти и анализираш лошите, за да си дадеш възможност да начертаеш верния път за следващата една година.

А аз не се съмнявам, че тя ще бъде също така успешна и динамична, както и изминалите три!

Честит рожден ден, Чанчета!

3 Comments

  1. Честит да е и от мен!!!
    Да сте живи и здрави, и здраво и задружно да градите бъдещето! Все по-дълги хора, все по-светли усмивки, все по-кипяща, положителна енергия и все по-щастливи спомени заедно!

    Поздрави! 😀

  2. Мерси, Гери!
    Като ми пратят снимки ще ви ги покажа 🙂

  3. Честито и от мен!
    Нека казаното от Гери да се сбъдне – много хубаво пожелание, споделям го напълно! Да си част от такава общност е прекрасно 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.