Вдъхновителите

Аз съм щастлив човек и имам късмета да познавам феноменални хора!

Днес, Денят на народните будители, е подходящ ден, да ви разкажа за тези от тях, които ме вдъхновяват!

Те са най-обикновени хора, но крият в себе си НЕОБИКНОВЕНА сила!

Имам приятел, който е незрящ, и който свети като малка звездичка на нощното небе и то толкова силно, че огрява целия свят. Той е едновременно зрял и мъдър за възрастта си и по детски наивен и чист. Той е силно позитивен човек, въпреки, че животът всеки ден го изправя пред препятствия, непознати за нас, зрящите. Но, със сигурност знам, че той вижда неща, които на нас, уж зрящите, ни убягват. Аз взимам от неговите чистота, позитивност и светлина, за да продължавам да се усмихвам всеки ден!

Имах приятелка, болна от рак. Тя говореше за рака си така, както вие говорите за косата и маникюра си. Тя и до днес ме вдъхновява да гледам на живота откъм простичката му истинска страна и да вярвам, че времето за добро е днес и тук!

Познавам жени, избрани за майки на Ангели, за които всеки ден е дар и които гледат света през очите на борбените си деца. От тях знам, че майчината любов е безкрайна и прави чудеса!

Имам приятел, който е истинско ходещо чудо, защото помага финансово на деца, болни от рак. За тях и семействата им, той е символ на самият Живот. Докато той е наоколо, светът ще бъде с малко по-добър, всеки ден!

Аз съм щастлив човек! Благодаря ви, феноменални хора!

2 Comments

  1. Когато най-сетне човек осъзнае, че не може да си занесе нищо в гробищата, чак тогава започва да живее истински. :-/

  2. Е, не бих го казала точно така, но ако там намираш твоето Вдъхновение – така да бъде 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.