Надиграй ме!

„Надиграй ме” е името на поредното телевизионно шоу, в което някой показва някакви умения, а зрителите гласуват със смс-и. Досега такива шоу-та не са ме грабвали, а още по-малко са успявали да ме накарат да гласувам.

Този път обаче организаторите улучиха в „десетката” и много се надявам да се получи нещо наистина различно и заслужаващо си.

Защо си мисля така?

Защото състезанието стартира по най-малко комерсиалната телевизия – БНТ Свят – и съм сигурна, че повечето от вас изобщо не знаят за него 😉 Това пък би задължило организаторите да се постараят да направят нещо наистина добро, за да привлекат публика и зрители (да не говорим, че и часа е … странен) 😉

От друга страна, състезанието е много специфично: Народни танци за любители!

И тук идва най-важната част: нашия клуб „Чанове” участва с представителна извадка.

Не знам как са подбирани участниците и колко големи клубове участват, но за всички нас над 300 Чанове от София, нямаше да има място в студиото 🙂

И така, състезанието стартира вече – на 22 май 2011 година и се излъчва всяка неделя от 21:45 часа по БНТ Свят, при това на живо.

Редът на Чанове  идва тази неделя, 5 юни, от 21:45 ч.

Няма да ви агитирам да пускате смс-и преди да сте видели за какъв огън става дума. Ако решите да гласувате предварително – номерата за Чанове са на снимката. На нея нашите момичета и момчета „летят” в Кюстендилска ръченица.

Първоначално като видях състава на водещите и журито (само двама професионалисти от петима) бях малко разочарована, но след това си дадох сметка, че само така може да се привлече вниманието на публиката (като й се даде право на глас) и само така може да се избегне повторение на формата на разните надигравания, които се провеждат целогодишно.


Регламентът и „битките” може да видите в сайта на БНТ.

До сега Варна победиха Бургас, а Пловдив победиха Пазарджик.

Моля ви, като гласувате, имайте предвид, че имате право на 5 гласа. След това ви взимат пари за смс-ите, но не ги броят като точки.

4 Comments

  1. Надиграхме ги!
    Очаквайте репортаж от мястото на събитието 🙂

  2. еййй, супер 😀

  3. Браво,Чанове!!!Безкрайни благодарности на всички,които ни подкрепиха!

  4. Румка, ние ви благодарим!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.