Най-хубавата шега

Имало едно време една банда калпазани, която се чудела на кого какъв първоаприлски номер да погоди.

Тези калпазани били само двама, но пък шегите им били като за двайсет.

Имало наоколо и една принцеса, която изобщо, особено на моменти, ама хич не разбирала какво става и им се хващала на номерата.

И така, точно преди две години и два дни, калпазаните решили (кой-знае защо) да  споделят с принцесата поредната си калпазанска идея за първоаприлска шега.

Принцесата толкова много харесала идеята и така силно отказвала да повярва, че това е шега, че на калпазаните им се наложило да я осъществят наистина.

И така, най-хубавата първоаприлска шега, станала реалност насериозно и вече две години помага на хората да ходят по земята усмихнати.

И не само калпазаните и принцесата се усмихват, а всички: познати, непознати, добри, лоши, силни, слаби, малки, големи… Всички!

И не само това. Всяка година на първи април, всички те празнуват, защото сериозността, сътворена на шега, празнува.

Каква по-хубава шега от тази?! 😉

Честит празник, Гери!

7 Comments

  1. Папазанковци такива!!! 😀

    Няма такъв широкоъгълен обектив да ми обхване усмивката, нито прегръдката!
    Благодаря, Дач! Благодаря и на трима ви, не само за страхотните емоции отпреди две години, ами и за всички чудеса и слънца след това!

    Гуш! 😀 :*

  2. охо, значи е време за следващата шега, само да решат на кой точно първи април да я реализират 😀

  3. а, де! бърз, прав, с контрашпиц…?!

    а може ли да си изберете някоя друга щастлива “жертва” 😆

  4. ъъъ, на това ли му викат mae-ashi-mae-geri? но не е достатъчно като аргумент, ще трябва да се комбинира с още нещо (mae-tobi-geri може би). колкото до жертвата — доколкото знам, тя е била избрана още преди цели две години 🙂 само не мога да разбера защо са те пощадили толкова време?

  5. Гери, според близките ми, ако бях шаран нямаше да доживея до сегашната си възраст – отдавна щях да съм уловена и изядена. Всяка година въпреки разговорите и предупрежденията се хващам. Обаче… Никога не си ми правили толкова прекрасна шега. Така че по-добре си остани в ролята на щастливата “жертва” (може от скромност да се дърпаш, но не много, да не вземат да се откажат калпазаните). 😉
    Поздрави на бандата калпазани с блестящи идеи! 😀

  6. хахахахахаха … страхотни сте … луди-млади

  7. хахаа, великолепно слепване! ей, ово е стандарт! на сайта на калпазаните и спамът им такъв… изобретателно-калпазански 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.