“Справедливост за всички”

Това е името на дебютния роман на Тихомир Димитров. Началото е на разположение в блога му. Целият роман на хартия е вече на пазара. Самият автор е написал достатъчно за себе си и романа в собствения си блог, но аз няма да се въздържа и ще споделя с вас собственото си мнение.

Това е книга, която трябва да се чете през отпуската. В противен случай рискувате също като мен да закъснявате за работа. Толкова леко се чете и така увлича, че не усещаш кога си се заплеснал.

Това е книга, която е много подходяща за летните жеги. Толкова е реалистична, че хладните тръпки ще лазят по гърба ви до самия й край.

От друга страна, това е книга, от която няма да научите нищо полезно – като я затворите ще осъзнаете, че това е кратко и ясно описание на това, което се случва покрай нас.

Общо взето, това е книга за тези, които също като мен, предпочитат неполезните приятности пред полезните неприятности. Така че – приятно четене.

3 Comments

  1. Хората като го четат този пост и ще помислят, че сме роднини, сигурно…:)))) В интерес на истината, не сме. Беше ми интересно да видя един страничен поглед върху нещата. Тенкс.

  2. Роднини? С теб?
    Не, мерси 😉 😉 😉

    Удоволствието бе за мен!

    П.П. Искам автограф като се появиш 🙂

  3. Pingback: LeeNeeAnn » Blog Archive » Кратки слова за културни неща

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.