10 години LeeNeeAnn!

Знам, че няма случайни неща и вярвам, че всяко нещо, което се случва на човек, има точно определен смисъл и влияе на всички наоколо, дори да не го разбираме в момента – смисълът по някое време се връща при теб и ти се отблагодарява.

Когато преди 10 години започнахме да пишем LeeNeeAnn, аз започнах да си задавам въпроси от рода на „Има ли смисъл?“, „Това помага ли на някого изобщо?“, „До кога има смисъл да пиша?“ и хиляди от този род.

Хората преживяват кризи на смисъла, защо блоговете да не ги преживяват, след като биват списвани от хора?

Вярно, 10 блог-години звучат повече от 10 човешки години, но то е само защото са 90% концентрат 😉 – съдържат само най-наситената част на човешките ни емоции и преживявания! И в това се крие смисълът!

Тези дни се случи („случайно“) така, че получих отговор на въпросите си от последните 10 години! Оказа се, че частичка от нас е докоснала много хора и ги е свързала с нас по начин, по който ние дори не подозираме.

В последните десетина дни, доказателствата за това буквално ме заливат отвсякъде – от познати, които преди не са считали за нужно да споменават блога и включително от непознати, които помнят неща, писани преди девет години и които ми разказаха за преживяванията си, свързани с тях…

Знам, че последното звучи мъгляво и не го разбрахте, но вярвам, че ще разберете следващото:

LeeNeeAnn днес става на 10 години и това е едно добро начало!

Dachy


In & Yan ...

the cakes ...

the magnificient three ...

another three ...

no title yet ...

the fan club *-)

a three graces ...

one more graces ...

and much more graces ...

the better part ...

SONY DSC

the three musceteers and d'Artagnan ...

20 Comments

 1. Честит рожден ден! И още много по 10, все изпълнени със смисъл! 🙂

 2. Честит рожден ден! Благодарение на блога ти преди години открихме за нас Главатарци и “Трифон Зарезан” и не спирам да те чета. 🙂

  10 години са наистина едно добро начало, пожелавам още дълги години все така смислен концентрат, без капка добавени подсладители и разводнители!

 3. @dubivo,

  Благодаря ти, приносителю на смисъл 🙂
  До среща в Главатарци 🙂

 4. След снощното събиране, обещах да направя едно изявление, което намирам за най-подходящо да бъде публикувано тук…

  @Гери
  @Lee, @Nee И @като цяло Ann
  @Уважаеми народни сеирджии,
  Искам публично да се извиня на Гери за снощното си отношение към нея. Заявявам, че въпроси от рода на “Здрасти, как е времето там долу?” са оронващи ръста на адресата и омаловажават постигнатите от нея шест сантиметра над посочените от мен лев и шийсе. Това беше недопустима проява на пренебрежение към заслужил член на БАН и съм длъжен да помоля за прошка и торта за поведението си.
  Искрено Свой,
  gost

 5. Честит празник да ни е – на нас покрай вас, сладури! Този блог и магията му, са много “виновни” за един куп хубави последствия в живота ми (вкл. и това да ме питат така заинтересовано за атмосферното налягане в приземните слоеве 🙄 )! Да сте живи и здрави, и да ни радвате още много x10!

  @gost
  Хм… замислям се за особен модел парфе с маскарпоне и пюрирана червена мухоморка, с поръска от печен кокос и щипка стрито мораво рогче! 😆

 6. И ние ви обичаме!

 7. @Гери, тая торта ми звучи като нещо, което човек има шанс да опита само веднъж в живота. 🙂

 8. Ихааа, страхотни са станали, Ники! Истинско потвърждение, че когато обектите са си хубави, на майстора не му трябва изобщо визьор! 😀

  @gost
  Експерименти трябват. Работната хипотеза е, че ще има много добър вид, нестандартен аромат и … рядко изразителен послевкус.

 9. Прекрасни сте!

  @gost
  хахахахаххаха

  @Гери
  От тук виждам пламъка в очите ти 🙂

 10. Pingback: 22/365 или LeeNeeAnn-дия на 10 – Deni4ero's Weblog

 11. @LeeNeeAnn
  След като си прекарахме толкова приятно на рождения ви ден, мисля да внеса предложение да празнувате на шест месеца. Половинките години също са важни, нали?!

  @gost и Гери
  След като разбрах, че се полага и торта, бях готова да започна да подкачам Гери за ръста нищо, че е по-висока от мен. Но споменаването на мухоморката някакси уби желанието ми.

 12. Благодаря ви, че се отзовахте на поканата и превърнахте деня от дата в календара, в истински празник!

  Благодаря за пожеланията и подаръците! Благодаря за привилегията да ви имам за приятели!

  Гери,
  само не разбрах, когато в Цралството започнали да идват апетитни принцове, принцесата е изяла някого от тях, за да й се оправи настроението й ли?

  Gost,
  не се тревожи за тортата – ако се повдигнеш на пръсти, Гери няма да може да стигне до устата ти, за да ти даде парченце от нея 😉

  Вили,
  аз също имам предложение: Да направите график и да празнуваме на всяко 21-во число 😉
  Аз взимам 21 януари 🙂

 13. Бе, то ние се бъзикаме, ама Гери като се ядоса, ще скочи и ще захапе някого по бедрото…

 14. Е, няма да я ядосваме чаааак толкова :)))

 15. Никакви бедра! Аз съм по карантийките 😛

  Принцесо, явно не е успяла ни един да изяде, защото колкото и да са били апетитни, кой ще се занимава толкоз дълго да ги чисти от бронята! Явно друго ще да и е подействало, ама сигурно го пише в книгата за Шехеразяда 😉

 16. Въпрос на време е да разберем 😉

  Gost – спокойно! 🙂

 17. Дачи, в резултат на сложни сметки, броене на пръсти и съсредоточено гледане в тавана достигнах до извода, че 6-месечието (21 юли) по право се полага на мен. Хитруша си ти – не може да те излъже човек! 😛

 18. Добър ден, Контесо :), добре сте дошла 🙂

 19. Контесо, остава Ви утехата, че мислите и броите на пръсти по-бързо от мен 🙂

 20. Хаха, определено Люлю, не си ти Цралския брояч. Вили се справя къде-къде по-добре 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.